Chris Larson wereldkampioen Melges 24

Chris Larson wereldkampioen Melges 24Volvo Ocean Race en America's Cup veteraan Chris Larson is in een veld van 51 deelnemers Melges 24 wereldkampioen geworden in het Amerikaanse Annapolis. In een bijzonder sterk veld en geen eentjes in de serie van 11 wedstrijden de beste gebleken. Gabrio Zandona die 6de werd tijdens de Olympische Spelen van 2008 in de 470 klasse werd tweede, en Noor Melleby derde.

Wietze Zetsema met zijn team als enige Nederlandse vertegenwoordiger behaalde een 25ste plaats overall in dit zeer sterke veld.

En wie is Chris Larson?
Bekijk zijn indrukwekkende resultaten op: www.clsailing.com
Alle uitslagen zijn te vinden op: www.melges24.com

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: