Team Delta Lloyd doet gooi naar record Lowesoft - IJmuiden

Team Delta Lloyd doet gooi naar recordpoging Lowesoft - IJmuidenMorgenvroeg omstreeks 8 uur doet Team Delta Lloyd een poging om het record Lowesoft - IJmuiden te verbeteren. Het huidige record staat op naam van de Volvo 60 Pleomax en die deed er met schipper/eigenaar Harm Prins 5 uur, 59 minuten en 30 seconden over. Om dit record te verbeteren zal de Team Delta Lloyd Volvo 70 over de afstand van 105 zeemijl een gemiddelde snelheid van meer dan 19 knopen moeten halen.

Aan boord vinden we enkele klinkende namen uit de zeilwereld: stuurman Bouwe Bekking, Gideon Messink, Peter van Niekerk, Herbert Dercksen en Frans Hinfelaar.

De recordpoging start morgenvroeg omstreeks 8 uur en is live te volgen via: http://spectator.mylaps.com/46867_Delta_Lloyd_Record_Attempt

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: