Winterserie Drimmelen afgelast!

Winterserie Drimmelen afgelast!De wedstrijdleiding van Wsv Biesbosch heeft vanmorgen het besluit genomen morgen niet van start te gaan. Veel ijs en sneeuw op zowel steiger als de boten maakt dat de veiligheid van de bemanningen niet 100% kan worden geboden.
Morgen. Tevens is het weer morgen dusdanig slecht dat Wsv Biesbosch zeilers niet onnodig de weg wil laten op gaan.

Wsv Biesbosch wenst alle lezers van ClubRacer en onze deelnemers fijne feestdagen en een mooi zeiljaar in 2010.

Namens team winterwedstrijden Drimmelen.
Tjerk van Loenhout

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: