J/22 MidWinterChampionships 12 en 13 december op de Braassem

Affiche J/22 Worlds 2010Het weekend van 12 en 13 december zal een nieuw fenomeen zijn intrede doen in de J-22 klasse. In dit weekend zal de MidWinterChampionship op de Braassem worden gezeild. Binnen zitten kun je altijd nog, en wat is er nu beter dan lekker met je neus in de koude wind buiten spelen met al je zeilvrienden om daarna te genieten van een heerlijke lunch.

Dat is het idee van de MidWinterChampionship, lekker een weekend zeilen om ook in de winter het ritme van een echt wedstrijdweekend te behouden, maarrr… rekening houdend met de koukleumen een bijzonder sociaal programma .

Er zullen op zaterdag 3 wedstrijden gevaren worden met tussendoor een goede lunch in het clubhuis op kosten van de klasse. Op zondag beginnen we met een heerlijk ontbijt zodat iedereen genoeg energie heeft om nog 2 potten te varen.

Gezien de grote opkomst bij de afgelopen winterwedstrijden verwacht de organisatie meer dan 30 boten, dus dat beloofd een goed zeil weekend te worden.

Verder is de voorlopige wedstrijdkalender 2010 bekend, met als hoogte punt hiervan de Worlds 2010 van 26 juni tot 3 juli in Scheveningen. De inschrijving hiervoor openend medio december a.s. Gezien de bewegingen die nu al opgang komen binnen en ook buiten de klasse ziet het er naar uit dat dit een mooi zeilfeest gaat worden.

Meer info is te vinden op www.j22.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: