Moet weg wegens dubbel gebruik: Max Fun 25

Max Fun 25 te koopJe kunt geen 2 liefjes tegelijk hebben (alle, dat kan wel, maar dat draait dan 9 op de 10 niet zo goed uit). De aandacht die je aan de ene geeft, kan je niet op het zelfde moment aan de andere geven. Je kunt niet romantisch gaan eten met madam nr2 terwijl madam nr1 hier geen bezwaar tegen heeft. En dat zelfde probleem heeft mr. Hawer nu ook (de Franz voor zij die hem niet kennen). Let op je moet me niet verkeerd verstaan, de Franz is perfect gelukkig met zijn madam. Het gaat hier daarom ook niet over zijn madam, maar over zijn perfecte alibi, zijn maîtresse, … zijn boot de Max Fun 25.

Eenheidsklasse

Gedurende 6 jaar heeft de Franz en zijn team verschillende prijzen mee naar huis genomen in deze 25 voets Max Fun. Gebeten door de eenheidsklasse en op zoek naar eens iets anders dan steeds als Belg te moeten gaan varen in het Noorden van Nederland, kwam hij in aanraking met de SB3 klasse. Franz: Mijne Max Fun 25 (Xam Box) staat perfect in orde in mijn verwarmde loods. Sinds het laatste gebruik is alles gespoeld en opgeborgen tot ergens in de buurt van het maniakale toe.

Nu, het is niet zo heel erg moeilijk op te maken uit de voorgaande tekst dat mijn planerend speelgoed te koop staat zegt Franz. Weg geven doen we niet, maar we vragen er een goede eerlijke prijs voor, en afhankelijk of je passie voor het zeilen in de buurt komt bij de mijne, doen we misschien nog iets extra!

Wat zit er allemaal bij de boot?

Buiten de winkel met spareparts (lees: Een halve Harken en Ronstan catalogus) is er 1 Pentex Quantum grootzeil (slechts 1 seizoen oud euh… jong!), 2 fokken (licht weer en zwaar weer fok ook van Quantum) en ook 1 seizoen oud. 3 gennakers (2x North en 1 x Quantum) en 1 reacher van North (voor meetbrief gedoe).

We hebben een meetbrief IRC en ORC en zodoende hebben we een voorstagset voor eenheidsklasse te varen, en een voorstagset om IRC te varen (regelbare val). Een buitenboordmotor welke je helpt bij geen wind. Een volledige 3D tekening van de boot wat we zelf hebben gemaakt om een kielprogramma mee te maken, om te kijken waar de puttings zitten en om te zien of het roer wel netjes achter de kiel staat. Een geplastificeerde trimsheet zodat de achterstand in deze klasse voor u geminimaliseerd wordt. En dit juweeltje staat u aangeboden op een aanhangwagen (eh inderdaad mee in de prijs inbegrepen.)

Toch niet onbelangrijke details:

We hebben nooit een aanvaring met de boot gehad. De boot heeft in de winter steeds verwarmd droog gestaan.

De Prijs

Tja, daar gaat Franz niet moeilijk over doen, maar ze is goedkoper dan ze op de site van de Max Fun klasse staat. franz@hawer.be of bel de man maar op met onze complimenten op +32 476 312 845.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: