Gedaan met de winter, leve de zomeravondwedstrijden in Drimmelen

Zomeravond DrimmelenDe winterserie in Drimmelen is nog niet afgelopen en de lente staat al weer te trappelen om de eerste zonnestralen door te laten schijnen op de nieuwe genua´s en spinnakers. Afgelopen jaar werd de zomerserie Drimmelen gevaren in 3 klasses met 47 deelnemers. Op 13 mei a.s. start de eerste wedstrijd op woensdagavond vanaf de Amer voor Drimmelen. Open boten, sportboten, scherpe jachten, platbodems en alles wat een SW cijfer heeft kan starten. Lekker een wedstrijdje zeilen en op de woensdagavond plezier hebben.

De organisatie is in handen van WV de Amer alwaar je kunt inschrijven. Frits Tackenberg van Quantum Drimmelen zal deze wedstrijden mede met leden van WV de Amer organiseren. Andere datums van de wedstrijden zijn, 20 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni en 19 juni met een afsluitende gezellige avond met een korte baan. Gevaren wordt er om de diverse boeien voor de deur met veel handelingen in de baan om de diverse onderdelen ook te trainen voor de grotere wedstrijden.

Na afloop is er in het nieuwe clubgebouw van de Amer gelegenheid om een drankje te drinken en de diverse aandachtspunten en situaties nog eens door te nemen. Direct na de laatste finish is er een uitslag ter beschikking door de wedstrijdleiding.

Inschrijven kan je hier.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: