J 24 Tune up gaat door op 19 April 2009

J-24'sDe tune up voor nieuwe een aankomende J24 zeilers was vorig voorjaar een doorslaand succes! Veel nieuwe gezichten en nieuwe eigenaren. Ook dit jaar wordt er weer een tune up georganiseerd. En wel op 19 april 2009. Dit gaat door in samenwerking met een aantal J24 booteigenaren en de WSV Braasemmermeer. Tijdens deze dag kun je of kennismaken met de J24, of de fijne kneepjes van het J24 zeilen leren van de J24 'cracks' zoals een Remco van den Berg, meervoudig Nederlands kampioen.

Op deze dag liggen er een aantal J24's zeilklaar in het water. De uitleg, toelichting en kennismaking zal voor een groot deel aan boord gebeuren. In de ochtend uitleg over de trim en handling en na de middag worden er een aantal korte wedstrijdjes gezeild.

Schrijf je snel in voor deze dag. Iedereen kan zich aanmelden, wel of geen eigenaar van een J24, bemanning en zeilers die nog nooit op een J24 hebben gezeild, maar graag eens een keer kennis willen maken met deze leuke boot en de klassenorganisatie. Stuur je naam en telefoonnummer naar inschrijven

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: