Delta Lloyd nieuwe hoofdsponsor North Sea Regatta

Delta Lloyd zal zich binnenkort als de nieuwe hoofdsponsor van de North Sea Regatta presenteren. De NSR zal er ook iets anders gaan uitzien; de kleur blauw gaat het geel en groen van de afgelopen 5 jaar vervangen. Mooie jaren waren het, de jaren met DE BANK, waarvan iedereen heeft kunnen genieten. Nu dus op weg naar een nieuwe samenwerking, de organisatie heeft er in ieder geval veel zin. Zij heet iedereen dan ook welkom op de eerste Delta Lloyd North Sea Regatta!

Er is nog veel meer aan het veranderen in Scheveningen. Een (te) lange periode van rommel is bijna achter de rug. De haven is volledig uitgebaggerd, omgeklapt naar de overkant, en uitgebreid met een flink aantal ligplaatsen. Afgelopen winter is er vreselijk hard gewerkt om op tijd voor het seizoen weer spic & span alles voor elkaar te hebben.

Ook de haven is herzienOok de haven is herzienDe enorme klus wordt compleet gemaakt door de nog volop keihard werkende bouwvakkers in het nieuwe Nautisch Centrum. De kantoren van het Watersportverbond afdeling topzeilen en van Jachtclub Scheveningen worden per 1 april in gebruik genomen. Dan volgt er nog veel bouwactiviteit op de begane grond, waar de horeca een riante plek gaat krijgen. Eind mei moet alles klaar zijn. Dat wordt nog een tikkeltje spannend, maar we gaan ervoor!

Scheveningen is hard op weg om een absoluut "zeilmekka" te gaan worden. Een plek waar de Olympische zeilers trainen en de verschillende evenementen eindelijk hun broodnodige faciliteiten kunnen vinden.

Op dinsdag 19 mei vertrekt de Vuurschepenrace vanuit Scheveningen weer naar Harwich. Drie weken later dan vorig jaar, dus wij verwachten een veel grotere vloot aan de start! Op vrijdag 29 mei barst de regatta in al haar hevigheid los in Scheveningen. Binnenkort starten de inschrijvingen weer.

Frans Sluyters (namens het comité North Sea Regatta)

www.nsr.nl
Foto's: Jasper van Staveren

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: