Van Uden Reco Stellendam Regatta 2009 bijna van start

Volop actie tijdens de Van Uden Reco in 2008Er is nog een kleine week te gaan voor het eerste startschot zal klinken op de Van Uden Reco Stellendam Regatta. Aan voorinschrijvingen heeft de Van Uden Reco wederom een record bereikt. Er zijn meer inschrijvingen binnen dan vorig jaar! In de eenheidsklassen is er een toename te zien in de Laser SB3, de J80 , J 22 en MaxFun 25. Ook in IRC 1 is er een flinke groei te zien Hier zullen 23 deelnemers strijden om een eerste plek.

Onder de deelnemers bevinden zich ook de hoofdsponsors, verschillende subsponsors en suppliers. Enkele andere sponsors maken zich verdienstelijk in het wedstrijdcomité. Kortom iedereen is op het water te vinden. Zaterdag na de wedstrijden zal er voor de zeilers nog een spetterend walprogramma zijn; tijdens een uitgebreid “Happy Hour” wordt men getrakteerd op een vers gebakken visje terwijl Johnny and the gangsters of love zorgen voor de muzikale begeleiding! |
Sould Out zal de avond, na het zeilersbuffet, swingend afsluiten.

Het belooft 25 en 26 april een waar zeilfeest te worden.

Meer info: www.vanudenreco.nl
Foto's: Van Uden Reco/QuestMedia

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: