Delta Lloyd tot eind 2012 Official Partner van het Watersportverbond

De Koning/Berkhout in actie tijdens het Delta Lloyd ONK 2008Verzekeraar Delta Lloyd en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond hebben overeenstemming bereikt over een vierjarig Officieel Partnerschap. Delta Lloyd zal tot eind 2012 naamgevend sponsor zijn van de Delta Lloyd Kernploeg. Delta Lloyd is als verzekeraar al lang actief in de watersport en bindt via dit partnerschap de grootste watersport consumentenorganisatie en sportbond (het Watersportverbond) aan zich. Het Watersportverbond weet zich via deze relatie gesteund door een betrouwbare financiële dienstverlener met grote specialisatie op het gebied van de watersport.

Met dit Officiële Partnerschap zal de Delta Lloyd Kernploeg op weg naar de Olympische spelen van Londen in 2012 kunnen rekenen op een ondersteuning die de kansen op succes aanzienlijk vergroot. Daarnaast wordt Delta Lloyd naamgevend sponsor van het Open Nederlands Kampioenschap in de Olympische klassen, het Delta Lloyd ONK.

Een belangrijk onderdeel van de afspraken die het Watersportverbond en Delta Lloyd hebben gemaakt is de verdere ontwikkeling van Topzeilen.TV. Zeilen is een enorm mediagenieke sport die fantastische actiebeelden kan opleveren. Velen kunnen eindeloos genieten van de spectaculaire beelden van bijvoorbeeld de Volvo Ocean Race of de America’s Cup, maar de Olympische zeilsport blijft vooralsnog onderbelicht. Topzeilen.TV wil daar verandering in brengen door in eigen beheer beelden te produceren en aan te bieden aan broadcast providers en internet media.

Hugo Snoekc, voorzitter van het Watersportverbond: “We zijn erg blij met de nieuwe overeenkomst met Delta Lloyd. Met de ondersteuning van Delta Lloyd kunnen we er alles aan doen om in Londen medailles te gaan halen”.

www.watersportverbond.nl
Foto: Jasper van Staveren/Sailshoot.com

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: