Delta Lloyd North Sea Regatta groter dan ooit

Delta Lloyd North Sea Regatta groter dan ooitMet ruim veertig klassen verdeeld over vijf banen en meer dan 3.000 zeilers uit tien landen is de Delta Lloyd North Sea Regatta groter dan ooit tevoren. Nieuwe klassen zijn de First 31.7 en de International 14. Eén ding is ongetwijfeld hetzelfde als andere jaren: het wordt weer een ongeëvenaard zeilspektakel.
Ook anders dan andere jaren is de huisvesting van de organisatie. Die heeft het onderkomen niet meer in portocabins, maar opereert vanuit kantoren die onderdeel uitmaken van het Zeilcentrum Scheveningen, en daarmee van het Nautisch Centrum Scheveningen.

De Delta Lloyd North Sea Regatta is zelfs de eerste gebruiker van dit nieuwe complex, dat in de toekomst vooral gebruikt zal worden door de afdeling Topzeilen van het Watersportverbond. Om die reden beschikt het over luxe douches en toiletten. Ook Jachtclub Scheveningen heeft zijn clubhuis in het Nautisch Centrum Scheveningen en sterrenkok Paul van Waarden brengt er tijdens hét zeilevenement van het jaar zijn nieuwe Delta Lloyd Captains Club onder.

Partner Programma
Nieuw dit jaar is het zogeheten Partner Programma. Partners, familieleden, vrienden en alle andere supporters hoeven niet langer passief aan wal te blijven, wachtend tot hun favorieten weer terug in de haven zijn. Ze kunnen zaterdag, zondag en maandag de lunch gebruiken in de Captain’s Club en daarna het water op met een VIP RIB. Op zee kunnen ze de verrichtingen van hun helden volgen, en leren begrijpen waarom zeilers na de wedstrijden altijd zo’n dorst hebben. Reserveren voor het Partner Programma kan door een e-mail te sturen naar info

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: