Doublehanded zeilwedstrijd 40 mijl van Bru start zaterdag 6 juni

40 mijl van BruDe organisator, de stichting 40 mijl van Bru, stond voor ogen een zeilrace te organiseren waarbij de contouren van het Grevelingenmeer zouden worden aangedaan, binnen één dag te varen en waarbij sportiviteit en gezelligheid zowel op het water als op de wal de boventoon zouden voeren. En dat is het afgelopen jaar bijzonder goed gelukt blijkens de reacties van de 51 deelnemers, vele toeschouwers en sponsoren.
Kortom (volgens de organisatie, red.) het grootste en gezelligste double handed evenement in het zuiden.

Editie 2, op 6 juni 2009 wordt er gestreden in vijf klassen. Twee klassen ongemeten scherpe kajuitzeiljachten, ORC 1 en 2, ORC 3 en 4 en 5, en bij voldoende aanmeldingen, de First 31,7 eenheidsklasse en een J-Boats klassement. Start en finish op het Grevelingenmeer te Bruinisse.

Op www.40mijlvanbru.nl staan alle gegevens en kan worden ingeschreven. Gerekend wordt op 70 a 80 deelnemers, een sportieve strijd en een geweldige afterparty.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: