Laser Flying Start - OCST begint voortvarend

Laser 4.7 - United 4Na 10 weken maken wij voor de eerste keer de balans op. Met 17 deelnemers in het LFS/OCST trainingsprogramma en meer dan 20 deelnemers bij de eerste twee U4 wedstrijden en een aantal aansprekende internationale resultaten zijn wij zeer tevreden over de start van het Laser 4.7 programma. Ook zijn er een aantal goede resultaten behaald op internationale Europa Cup evenementen in Italië en Frankrijk. Zowel beginnende zeilers als overstappers uit de optimist en andere jeugdklassen hebben getraind onder begeleiding van een aantal uitstekende trainers!

En er komt nog meer…..

Laser 4.7 zeilers zullen deelnemen aan de Europacup in Hoorn, de Dutch Youth Regatta in Workum en het Combi circuit op de Zuiderzee. Na deze wedstrijdseries zullen er training plaatsvinden in Scheveningen, Medemblik en Hoorn.
Het programma is zo succesvol dat de groei van het aantal boten boven verwachting is. Ook in de komende periode verwachten de LON en het OCST een aantal nieuwe 4.7 zeilers uit de optimist klasse. Voor de LON en het OCST is het, het allerbelangrijkste dat iedereen in het programma de tijd en aandacht krijgt die hij of zij verdient. Voldoende begeleiding, voor zowel beginnende zeilers als ervaren wedstrijdzeilers, is één van onze belangrijkste speerpunten. De LON en het OCST zullen er alles aan doen dat dit ook in de rest van het jaar weer het geval is. Wij hebben heel veel plezier beleeft aan de eerste 10 weken en hebben ontzettend veel zin in de volgende 10!

To be continued …..

Laser Flying Start / OCST

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: