Nieuwe forumsoftware geïnstalleerd!

  • Author: Ice
    Date: za, 16/05/2009 - 20:08

ClubRacer Zeilforum met vBulletinBeste ClubRacers, wellicht hebben jullie gemerkt dat het ClubRacer Zeilforum een grote aanpassing heeft gekregen. Ik heb namelijk nieuwe forumsoftware geïnstalleerd (voor de geïnteresseerden: het open source script dat we tot nu hebben gebruikt was phpBB2, het huidige script waarop het forum draait is vBulletin).

Ik nodig jullie uit om onmiddelijke te gaan kijken op ons nieuwe ClubRacer Zeilforum.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: