Nieuwe forumsoftware geïnstalleerd!

  • Author: Ice
    Date: za, 16/05/2009 - 20:08

ClubRacer Zeilforum met vBulletinBeste ClubRacers, wellicht hebben jullie gemerkt dat het ClubRacer Zeilforum een grote aanpassing heeft gekregen. Ik heb namelijk nieuwe forumsoftware geïnstalleerd (voor de geïnteresseerden: het open source script dat we tot nu hebben gebruikt was phpBB2, het huidige script waarop het forum draait is vBulletin).

Ik nodig jullie uit om onmiddelijke te gaan kijken op ons nieuwe ClubRacer Zeilforum.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: