AdvanSea introduceert gebruiksvriendelijke navigatie-elektronica

advanSea S400 serieNa ruim een jaar van ontwikkelen, testen en perfectioneren liggen vanaf begin mei de eerste producten van advanSea in de watersportwinkels. AdvanSea is het nieuwe merk voor navigatie-elektronica van Plastimo. Het assortiment bestaat voor dit eerste jaar uit een drietal GPS kaartplotters en een complete serie zeil instrumenten.
De producten onderscheiden zich door een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Bij de GPS kaartplotters wordt gebruik gemaakt van grafische pictogrammen en ook de instrumenten zijn door de eenvoudige menustructuur gemakkelijk te bedienen.

GPS kaartplotters
advanSea C.56 GPS kaartplotteradvanSea C.56 GPS kaartplotterDe kaartplotters van advanSea zijn standaard uitgerust met een ingebouwde GPS antenne, een externe antenne is los verkrijgbaar. De plotters hebben ruimte voor maar liefst 5000 waypoints en maken gebruik van de nieuwste technologie zoals NMEA 2000 (T.56 en C.56) en AIS.

Dankzij de hoge lichtopbrengst van de LCD schermen zijn de kaartplotters ook bij fel zonlicht goed af te lezen. AdvanSea maakt gebruik van de nieuwste C-MAP Max cartografie.

Instrumenten
advanSea S.400 serieadvanSea S.400 serieDe serie instrumenten bestaat uit een dieptemeter, een log-snelheidsmeter, een combi instrument en een digitale en analoge windmeter. De instrumenten hebben extra grote cijfers en zijn daardoor ook op afstand prima af te lezen. Voor wedstrijdzeilers is de trendindicator een handige functie. Die geeft aan of een waarde (bijvoorbeeld de snelheid) toeneemt dan wel afneemt over een in te stellen periode. De masttopunit bij de windmeters is kogelgelagerd en daardoor ook bij een zeer lage windsnelheid of een sterke helling zeer nauwkeurig.

AdvanSea maakt deel uit van het assortiment van Plastimo en wordt in België en Nederland gedistribueerd door Navimo Holland bv.

Voor meer informatie: www.advansea.nl.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: