Wereldkampioenschap H-BOOT 2009

  • Author: Ice
    Date: wo, 20/05/2009 - 21:27

BEL 91Het wereldkampioenschap H-BOOT vindt dit jaar plaats van 11-17 juli op het IJsselmeer. Er wordt gezeild vanuit Medemblik. De leiding van de wedstrijden ligt in handen van de Royal Yachtclub Hollandia.
Onder de 60-tal deelnemers bevindt zich o.a. de wereldkampioen van 2008 (de Deen Claus Hoj Jensen DEN 597) en ook de wereldkampioen van 2007 (het team van Hans Peulen uit Nederland met de NED 90). Daarnaast is er ook deelname vanuit België (BEL 91: team Ben van Cauwenbergh).

Om van dit wereldkampioenschap een groot feest en succes te maken heeft de wedstrijdorganisatie gekozen voor het internationaal erkend Regattacenter Medemblik, wat voor een uitdagend wedstrijdwater met veel zeilplezier moet zorgen.

www.h-boatworlds.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: