Win een plek aan boord van de TP52 Quantum Racing

  • Author: Ice
    Date: za, 30/05/2009 - 16:00
    Tags:

Live the Dream ContestQuantum Sails is de "Live the Dream Contest gestart waarbij je een plek aan boord van de TP52 Quantum Racing kan winnen tijdens de Audi MedCup in Portimao (POR). De Audi MedCup vindt plaats van 18 t/m 23 augustus 2009.
Hoe kan je winnen? Simpel, vertel Quantum in 300 woorden waarom jij de droom wil beleven en aan boord wil zijn als nieuwste bemanningslid. Een jury zal zich daarna buigen over de inzendingen en de finalisten eruit filteren. Rond midden juli wordt het publiek erbij betrokken en mogen deze ook hun stem uitbrengen op de ingezonden teksten.

De winnaar ontvangt een heen en terug vliegticket vanaf zijn dichtstbijzijnde vlieghaven naar Portugal, 9 nachten in het 4 sterren Tivoli Marina Hotel in Portimao. Er zijn 3 dagen training voorzien en 6 dagen racen als het weer het toelaat. De schipper is niemand minder dan Yachstman of the Year 2008 Terry Hutchinson.

Doe mee: www.quantumsails.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: