Belangrijke mededeling aangaande het traject tussen Breskens en Terneuzen op de Westerschelde

Aangaande het traject tussen Breskens en Terneuzen op de Westerschelde SPRINGERGEUL - PAULINAPOLDER THOMASGEUL is het belangrijk om weten dat de Springergeul opgeheven werd. Deze in het verleden door de yachting zeer druk bevaren geul is niet meer. De doorgang is intussen dichtgeslipt. Een alternatief werd intussen betont (Thomasgeul) maar hiervoor kan u zich best infomeren met de meest recente informatie.

Wij verwijzen u hiervoor graag naar www.vlaamsehydrografie.be waar u via de knop B.A.Z. de Berichten aan Zeevarenden kan downloaden.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: