North Sea Regatta 2009: Aantal inschijvingen blijft maar oplopen

Vorig jaar genoten de deelnemers aan de Vuurschepenrace van de traditionele lunch op het terras van de Butt & Oyster in Pin Mill. Dit jaar komen wij pas drie weken later in actie, dus voor alle bemanningen die nog aan het twijfelen zijn, er is nog een zee van tijd om alles te regelen! De eerste 36 schepen hebben zich intussen al wel ingeschreven. De Vuurschepenrace zal op 19 mei aanstaande van start gaan vanuit Scheveningen.

Vorig weekeinde al twee evenementen, waar de ORC en IRC banen al goed bezet waren. Heerlijk weer op de zaterdag, bijna geen wind op de zondag. Conclusie na afgelopen weekeinde, is dat de meeste bemanningen weer klaar zijn voor een vliegende start van dit seizoen. Zo ook bij ons; er moet nog veel gebeuren, maar daar zijn we bijna aan gewend geraakt, de afgelopen jaren. Ons nieuwe kantoor aan de Hellingweg wordt dagelijks druk bevolkt door Simone (vrijwilligers), Annemiek (logistiek), Petronella (hospitality en advertenties) en Nan (de baas zeg maar). En namens deze dames mag ik erop wijzen, dat wij dolblij zijn met adverteerders in het Delta Lloyd North Sea Regatta magazine, en dat er nog een paar 5 x 5 tentjes te huur zijn in het zeilersdorp. Misschien iets voor je sponsor? Voor beide onderdelen is het devies, mail Petronella voor 8 mei op info

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: