Zeilwedstrijden om de “3e Charity Cup” op de Oosterschelde!

Zaterdag 13 juni zal voor de derde maal de Charity Cup op de Oosterschelde gevaren worden. Jaarlijks organiseert de stichting Sail4Charity, opgericht door Raoul van de Visse en Pim van Hooijdonk, diverse evenementen en (watersport)activiteiten om uiteindelijk de opbrengsten uit bijvoorbeeld sponsoring en inschrijfgelden te schenken aan goede doelen. Ieder kalenderjaar wordt een ander goed doel gesteund. Dit jaar is dat de Hartstichting!

Vrijdagavondprogramma

Op vrijdagavond kunt u tussen 20.00u en 23.00u genieten van een fantastisch theaterprogramma met cabaret, dans, bands enz. in theater de Mythe in Goes. Na afloop kunt u gezellig naborrelen in de gezellige foyer van het theater. Vervoer van het Goese Sas naar het theater en terug wordt gratis geregeld! Voorafgaand aan het avondprogramma kunt u deelnemen aan het theaterbuffet! Korting op de toegangsprijs van het theater voor deelnemers aan de zeilwedstrijd! Kijk voor meer informatie op www.sail4charity.nl bij benefietavond!

Sail! “Charity Cup”

De wedstrijden op 13 juni om de Charity Cup staan onder leiding van de W.S.V.W. Er zal worden gevaren in de Toerklasse A en B (afhankelijk van toegekende handicap) zowel met als zonder spi, ORC en IRC.

10.30u - Eerste start wedstrijden Charity Cup
17.00u - Uiterste eindtijd wedstrijden Charity Cup - vervolg walprogramma après sail!

Après Sail! (Goese Sas)

Wedstrijdterrein (achter de havenkom(oude sluis) van Hansa Watersport op het grasveld). Op het wedstrijdterrein is o.a live entertainment/gezelligheid, een bar en een tent aanwezig !!

Inschrijven en meer informatie via www.sail4charity.nl (let op: inschrijven voor 26 mei 25 euro, na 26 mei 35 euro!) Vor mogelijkheden voor One Design kan contact worden opgenomen via 06-22552298.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: