Gedetailleerde weersituatie en webcam van Muiderzand

Momentopname weerstation MuiderzandSinds kort kun je thuis vanaf de computer zien hoe het weer in Muiderzand is. Beachclub en Catamaranzeilschool Sail-Today heeft een live webcam en weerstation online. Vanzelfsprekend geeft het weerstation de windkracht aan. Maar ook de historie kun je aanklikken. temperatuur, luchtdruk enz. Op de webpagina is ook webcam. Gericht op de vlag en het IJsselmeer. Je kunt bijvoorbeeld zien zien of de vlag strak staat, of er witte golfjes op water zijn en/of als je goed kijkt welke catamarans er op het water zijn!

http://www.sail-today.nl/weer.php

Webcam Muiderzand

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: