Record aantal deelnemers Haringvliet SOLO 2009

Start Haringvliet SOLOAfgelopen zaterdag werd onder fantastische omstandigheden de 5e Haringvliet SOLO gezeild. De wedstrijd is georganiseerd door WSV Numansdorp. Met een record aantal van 48 inschrijvingen, verdeeld over 3 groepen, werd de doelstelling van de organisatoren van 50 schepen bijna gehaald. "Volgend jaar gaan we er zeker over heen aldus Pascal Bakker, een van de organisatoren. Met windkracht 4 tot af en toe dik 5 uit het noordoosten was het hard werken voor de deelnemers.

De lengte van banen varieerde van 22 to 25 mijl. Na afloop gaven alle deelnemers aan een geweldige dag zeilen te hebben gehad. Onder het genot van een Chinees Buffet en een koud biertje werd door de deelnemers nog lang nagepraat.

De Haringvliet SOLO 2009 uitslagen vind je onderaan dit bericht in de bijlage.

Tekst: Pascal Bakker

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: