Westlandcup 2009

Westlandcup 2009Op 25 en 26 juli 2009 wordt door Kustzeilvereniging ‘s-Gravenzande (KZVG) voor de 26ste keer de bekende Westlandcup georganiseerd een gezellig tweedaags catamaranevenement voor de kust van ‘s-Gravenzande. Er zullen ca. 80 catamarans aan de start verschijnen in diverse klassen. Afhankelijk van het weer zullen er op zaterdag en zondag resp. 4 en 3 wedstrijden worden gezeild. Op zondag zal er dan uiteindelijk tijdens de finalerace om de Westlandcup worden gestreden.

De Westlandcup is voor alle catamaran klassen. Voor Formule 18 en Hobie 16 is het een klasse evenement.

Op het strand staat een feesttent met muziek en catering. Hier zijn heerlijke broodjes te verkrijgen met echte Westlandse producten. Op zaterdag wordt de dag afgesloten met een gezellige BBQ. Zondagmiddag is de prijsuitreiking en krijgt elke boot een Bakkie Westland.

Voor meer informatie over de (voor)inschrijving en de route kijk op www.kzvg.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: