Solozeilers verzamelen zich te Zeebrugge voor de Single Handed 2009

Single Handed 2008De Royal Belgian Sailing Club basis Zeebrugge nodigt alle solozeilers uit op de Single Handed 2009 die doorgaat op zaterdag 20 juni (met 21 juni als reservedag). Deze zeilwedstrijd voor de kust van Knokke staat open voor alle schepen met een CR meetbrief die solo gezeild worden. Het parcours is aangepast aan de solozeiler en de lengte van de baan zal tussen 12 en 26 zeemijl zijn. Na afloop kan er worden nagekaart in Clubhouse Alberta waar om 20u00 de prijsuitreiking plaats heeft.

Zowel de ervaren solozeiler als de leek binnen deze discipline zijn van harte welkom. Zowel de mini 6.50 als het 55 voet lange toerjacht kunnen deelnemen én varen samen in één CR klasse.

Om het voor niet ligplaatshouders mogelijk te maken om deel te nemen aan deze wedstrijd biedt de Royal Belgian Sailing Club één week voor én één week na de wedstrijd een gratis ligplaats aan. Op het nummer +32 (0)50 544 903 kan u de havenmeester bereiken om verdere afspraken te maken i.v.m. deze ligplaatsen.

Onderaan in de bijlage vindt u alvast de Notice of Race terug. De Sailing Instructions worden verdeeld na registratie zaterdagochtend. De organisatie hoopt jullie talrijk te mogen verwelkomen op deze RBSC Single Handed.

www.rbsc.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: