Laser Europa Cup & Youth Grand Prix te Nieuwpoort

Laser Europa Cup & Youth Grand PrixVan 23 tot 26 juli 2009 organiseert de KYCN met de steun van Topsport Vlaanderen de Laser Europa Cup & Youth Grand Prix te Nieuwpoort. Deze zeilwedstrijd maakt deel uit van een reeks die doorheen het ganse jaar gezeild worden op verschillende locaties in Europa zoals Hyères, Warnemünde, Lugano, Hvar en vele andere mooie locaties. In 2008 trok de reeks meer dan 1300 zeilers aan.

De meerderheid van de zeilers zijn Europeanen maar vaak kunnen we ook zeilers vanuit andere continenten verwelkomen. Het is de eerste maal dat de Laser Europa Cup in België georganiseerd wordt. De wedstrijd valt samen met het Open Belgisch Kampioenschap en staat open voor alle leeftijdscategorieën in Laser 4.7, Laser Radiaal of Laser Standaard.

In 2008 organiseerde de KYCN de Europese Kampioenschappen Laser voor senior mannen en vrouwen. Meer dan 340 zeilers vanuit een 40-tal landen zeilden een succesvol kampioenschap van hoog niveau in de laatste rechte lijn naar de Olympische Spelen in Qingdao. Net als vorig jaar hoopt de wedstrijdorganisatie op een mooi en succesvoll zeilevenement.

Je kan meer informatie vinden op de LGB website www.lasergroupbelgium.be.
Inschrijven kan via een link op de LGB website of op de KYCN website www.kycn.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: