Benelux deelname aan J/80 Worlds te Santander

  • Author: Ice
    Date: di, 30/06/2009 - 16:38
    Tags:

J/80 Worlds te SantanderVan 04 t/m 11 juli wordt er in de baai van Santander, Spanje, het J-80 Wereldkampioenschap gezeild. Dit jaar met inbreng vanuit Nederland (Team Seagull) en vanuit België (Team Mentaquilibrium). Zij gaan de strijd aan met 125 andere J-80’s uit voornamelijk Spanje zelf, maar ook Frankrijk, Engeland, USA, Italië, Duitsland, Zweden en Estonia zijn erbij.

Na winst in 2007 en 2008 zijn ook nu de Spanjaarden met 79 deelnemers favoriet. Het beloofd echter een ware strijd te worden, waarbij Jeff Johnstone (President of J-Boats) terecht opmerkt : "I would only say that the 2009 event in Santander will be one of the top one-design events of the year".

Onze landgenoten zijn er dus bij. Je kunt hun verrichtingen volgen via : www.j80worlds2009santander.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: