Evi van Acker gaat op medaillejacht tijdens het EK Laser Radial

Het Europees Kampioenschap Laser Radial 2009 vindt plaats in Charlottenlund (Denemarken) vanaf donderdag 9 juli tot en met 16 juli 2009. Evi Van Acker bindt de strijd aan met 99 deelnemers uit 32 landen en maakt kans op een medaille.

Op dit ogenblik staat Evi Van Acker 2de op de wereldranglijst. Dit heeft ze te danken aan haar sterke prestaties, een 5de, 3de en 2de plaats in de verschillende wereldbekerwedstrijden dit jaar.

Op 11 juli worden de eerste races in Charlottenlund gevaren.

Volg de prestaties van Evy van Acker vanaf 11 juli: www.skovshoved-sejlklub.dk

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: