ONK Matchrace zeilen tijdens HISWA te water

Laser SB3Op 5 en 6 september, tijdens het weekend van de HISWA te water vindt het officiële Open Nederlandse Kampioenschappen Matchracen plaats. Op zaterdag 5 september worden de voorrondes gehouden en op zondag 6 september de finales. Er zal gezeild worden in de Laser SB3 die zijn uitgerust met spinnaker. Het wedstrijdwater ligt direct voor de kade aan de linkerzijde van de haveningang van HISWA te Water.

Volgens het Watersportverbond een uitstekende locatie voor spectaculaire wedstrijden die voor het publiek uitstekend te volgen zijn vanaf een tribune op de kade. Alsook een mooie gelegenheid om een bezoek aan de HISWA te water van een sportief tintje te voorzien!

De teams bestaande uit 3 personen kunnen zich per e-mail voorinschrijven via bart.vanbreemen@watersportverbond.nl. Bij inschrijving moeten van alle teamleden naam, adres, postcode, woonplaats en vereniging doorgeven. In de eerste week van augustus wordt dan de balans opgemaakt en zal er besloten worden hoeveel teams er uiteindelijk geplaatst worden. De deelnemers ontvangen dan een bericht over de wijze waarop dat gebeurd.

Van de woensdag t/m de vrijdag voorafgaand aan het evenement bestaat er de mogelijkheid voor de teams om te trainen in de Laser SB3.
Dit evenement wordt mogelijk door een samenwerking tussen het Watersportverbond, Yachtclub Seaport IJmuiden, Sailcenter, Dragon Marine en de HISWA.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: