Team New Zealand boekt succes tijdens de Audi MedCup 2009

  • Author: Ice
    Date: ma, 27/07/2009 - 01:22
    Tags:

Team New Zealand
Emirates Team New Zealand mag de Region of Sardinia Trophy naast de Marseille Trophy in de prijzenkast plaatsen. Dit is hun 2de succes al in de Audi MedCup 2009 want vorige maand wonnen ze ook al in Marseille, Frankrijk. Aan boord zien we stuurman Dean Barker en tacticus Ray Davies.

Huidige stand na 3 trophies:
1. Emirates Team New Zealand - NZL (93.5 punten)
2. Matador - ARG (126 punten)
3. Quantum Racing - USA (146.5)

http://2009.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: