Team New Zealand boekt succes tijdens de Audi MedCup 2009

  • Author: Ice
    Date: ma, 27/07/2009 - 01:22
    Tags:

Team New Zealand
Emirates Team New Zealand mag de Region of Sardinia Trophy naast de Marseille Trophy in de prijzenkast plaatsen. Dit is hun 2de succes al in de Audi MedCup 2009 want vorige maand wonnen ze ook al in Marseille, Frankrijk. Aan boord zien we stuurman Dean Barker en tacticus Ray Davies.

Huidige stand na 3 trophies:
1. Emirates Team New Zealand - NZL (93.5 punten)
2. Matador - ARG (126 punten)
3. Quantum Racing - USA (146.5)

http://2009.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: