O'pen Bic Klassenkampioenschap 2009

O'pen Bic Klassenkampioenschap 2009Op 4 en 5 juli organiseerde de O’pen Bic klassenorganisatie haar klassenkampioenschap 2009. De locatie voor dit kampioenschap was het Grevelingenmeer bij Catpoint in Ouddorp.
De eerste dag werd voor de lunch één wedstrijd gevaren ivm gebrek aan wind. Na de middag trok de wind aan tot kracht 2-3 en konden er nog 4 wedstrijden gevaren worden. Hierbij kwam vooral het tactisch zeilen aan de orde. ’s Avonds was er een barbecue voor de deelnemers en hun ouders.

Zondag 5 juli was er in de morgen helemaal geen wind, maar gelukkig trok ook die middag de wind weer aan en wel tot een kracht 3-4. De deelnemers konden hun zeilkwaliteiten nu goed met elkaar meten. In totaal zijn 9 wedstrijden gevaren.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd klassenkampioenschap.

Eindklassement O'pen Bic Klassenkampioenschap 2009

1. Kevin Bergers
2. Vasco Akkermans
3. Tammo Zijlker

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: