Ecover Half Ton Classics Cup - Warming up!

Ecover Half Ton Cup - Warming up!Blauwe hemel, zacht briesje, zachte temperaturen van boven 20 graden, gemoedelijke sfeer en lachende gezichten alom ter voorbereiding van de 4de EVOVER Half Ton Classics Cup. het voorbije weekend leek Nieuwpoort wel een paradijs voor zeilers. Een tiental halftonners is reeds ter plaatse, de ene lijkt meer dan klaar, anderen hebben nog enkele uurtjes nodig om hen terug in de vorm van de gouden jaren te brengen.

De Duitse Zick Zack hoort overduidelijk tot de eerste categorie; de Ballerine, een Andrieu design van 1985 voert overduidelijk de lijst aan van de tweede categorie. Haar Franse eigenaar Patrick Dubus probeert alle stukjes van de Ballerine-puzzel bij mekaar te brengen, maar na 17 jaar op het droge blijft de ‘to do’-lijst indrukwekkend…

Elke meter vooruitgang wordt echter passend gevierd door de half ton community, aan de bar van de KYCN of op de werf van Tom Florizoone, Yachting Wave, de twee hotspots van de volgende Half Ton Classics Cup.

Nieuwpoort, beste zeilers, kijkt echt uit naar 24 augustus, zodat we jullie van harte kunnen verwelkomen, daar waar de Half Ton Class spirit thuis is. Tot dan !

De 4de EVOVER Half Ton Classics Cup gaat van start op maandag 24 augustus. De laatste wedstrijd staat gepland op zaterdag 29 augustus. Kom ons gerust eens bezoeken op de terreinen van de KYCN. ‘t Wordt echt de moeite waard.

Meer info: Half Ton Cup

Labels

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: