High-Tech versus Low-Tech

BMW ORACLE Racing gebroederlijk zeilend naast de schoener America (replica), de winnaar van de allereerste America's Cup. De eerste America werd in 1942 vernietigd en in 1967 herbouwd door een enthousiaste zeiler. Deze foto werd vandaag genomen in San Diago (USA) na de BMW ORACLE Racing team presentatie.

Foto: Gilles Martin-Raget

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: