High-Tech versus Low-Tech

BMW ORACLE Racing gebroederlijk zeilend naast de schoener America (replica), de winnaar van de allereerste America's Cup. De eerste America werd in 1942 vernietigd en in 1967 herbouwd door een enthousiaste zeiler. Deze foto werd vandaag genomen in San Diago (USA) na de BMW ORACLE Racing team presentatie.

Foto: Gilles Martin-Raget

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: