Primeur: Longtze European Tour tijdens Light Vessel Weekend

Primeur: Longtze European Tour tijdens Light Vessel WeekendNa Monaco, Brest en Deauville wordt op 4,5 en 6 september in Zeebrugge gezeild voor de Longtze European Tour. Voor het eerst wordt een manche gezeild in de waters van de Benelux. Drie dagen lang zullen deze snelle sportboten voor spektakel zorgen!
Gezien het grote succes van de vorig jaar ingevoerde avondwedstrijd zal ook dit jaar gestart worden vanuit Breskens op vrijdagavond voor een kustrace met aankomst in Zeebrugge.

Op zaterdag en zondag worden dan de inshores gevaren voor de kust van Duinbergen. We willen graag nog een keer benadrukken dat ook de CR schepen van harte welkom zijn. Voor CR is een aparte start voorzien.

Wat biedt de Royal Belgian Sailing Club aan de deelnemers:

  • de uitgebreide crew staat garant voor een vlekkeloze organisatie op en rond het water
  • gratis ligplaats één week voor tot één week na de wedstrijd
  • uitgebreide après-voile na een intensieve zeildag

Meer info: Light Vessel Weekend

Voor wie al een impressie wil van de Longtze European Tour:

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: