Meer dan 30 J/22 zeilteams melden zich voor het ONK

  • Author: Ice
    Date: wo, 19/08/2009 - 14:13
    Tags:

Meer dan 30 J/22 zeilteams melden zich voor het ONKNa een lange periode van rust en genoten te hebben van de toch wel mooie zomer barst volgend weekend tijdens de Zuiderzee regatta in Muiden het J/22 spektakel weer los! Met meer dan 30 J/22 teams gaat er gestreden worden wie de nationale blauwe wimpel mee naar huis mag nemen. Het beloofd een spannende strijd te worden want Gaston Loos is met zijn J/22 team in juli Wereldkampioen geworden in Italië maar Jeroen den Boer wil zijn nationale titel verdedigen.

Ook zal Eelco Blok met zijn snelle nieuwe boot aan de start verschijnen net als John den Engelsman die al twee nationale titels in de J/22 klasse heeft veroverd. Natuurlijk moet er ook rekening worden gehouden met de outsiders als het vrouwen team Gill en de nummer twee van het WK Team Mojo van Ronald Veraar.

De J-22 klasse heeft uiteraard ook gedacht aan een sociaal programma zodat de fanatieke strijd weer mooie verhalen kan opleveren aan de bar. Zo is er na drie wedstrijden varen op vrijdag een happy hour waarna de deelnemers met z’n allen zullen aanschuiven in Graaf Floris. Nadat er op zaterdag vier wedstrijden zijn gevaren zal er een zeilers maaltijd klaar staan zodat de spieren voldoende energie krijgen om de volgende dag de nieuwe Nederlandse J/22 kampioen in het water te kunnen gooien!

Heb je 28, 29 & 30 augustus nog niks te doen, twijfel niet en meld je aan op het bemanningen forum op www.j22.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: