Team Mojo wint German Masters in de J/22 klasse

Team Mojo wint German Masters in de J/22 klasseAfgelopen weekend werd er op de Möhnesee de German Masters in de J/22 klasse gezeild.
Team Mojo (NED 1450) met stuurman Ronald Veraar, Remco van den Berg (trimmer) en Joost Brouwer (voordek) hebben met een serie van 6 punten overtuigend gewonnen in een veld van 17 deelnemers waarin we 7 Nederlandse en 10 Duitste J/22 zeilteams terugvinden.

Remco van den berg: "Het was buitengewoon lastig op een relatief klein meer. De wedstrijdleiding heeft op zaterdag 4 en op zondag 2 wedstrijden met draaiende winden kunnen realiseren. We zeilden een 1-2-2-1-2 serie waardoor zelfs met een DNS voor de laatste wedstrijd, de Mojo als eerste onder de kraan lag."

In Duitsland was het J/22 zeilteam van Elco Blok (NED 1609) ook van de partij. Na 4 wedstrijden was het verschil maar 1 punt, doch wedstrijd 5 maakte het verschil.

Team Mojo van eigenaar Ronald Veraar is tevens in voorbereiding op het ONK J/22 a.s. weeken in Muiden tijdens de Zuiderzee regatta.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: