Alex Thomson doet aan kielsurfen op zijn Hugo Boss

  • Author: Ice
    Date: do, 27/08/2009 - 12:42
    Tags:

Alex Thomson
Wat Alex Thomson allemaal niet moet doen om media aandacht te krijgen voor zijn sponsor Hugo Boss. In 2008 kon Alex helaas niet participeren in de Vendée Globe wegens structurele rompschade na de aanvaring met een Franse vissersboot.
Tot 2012 weinig media aandacht voor je sponsor is natuurlijk 'not done'!

Alex Thomson vertelt ons: "I’ve wanted to stand on the keel while sailing for a couple of years, and last week in 17-20 knots of breeze I stood on the keel whilst sailing wearing a HUGO BOSS suit. It was pretty dangerous but a real buzz."

Alex Thomson

www.alexthomsonracing.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: