WK 470: Lisa & Lobke bouwen hun voorsprong verder uit

WK 470: Lisa & Lobke bouwen hun voorsprong verder uitWat een topdag vandaag. De psychologische oorlog met de dames begon vanmorgen al in het hotel. Gemene Italiaanse blikken vertelden ons dat het D-day zou worden. En dat werd het ook! Juist die blikken gaven ons de spirit om er vandaag helemaal tegenaan te gaan. Het ging echt onwijs goed. De eerste race scoorden wij een 3e plaats, terwijl de concurrentie steken liet vallen. De tweede race zochten de Italianen ons op en voeren we beide naar achteren in het veld.

Toen we de Italianen te slim af waren, konden we beginnen met een inhaalrace. We wisten terug te knokken naar een 3e plaats, maar tegen het eind van de wedstrijd schoot onze spinnaker (zeil) los. Gelukkig wisten we de schade te beperken tot een 8e plaats en de Italianen achter ons te houden. In het algemeen klassement hebben we onze voorsprong verder uitgebouwd. Wat een heerlijk gevoel. Maar de wedstrijd is pas af als de laatste race gevaren is.

Het gaat nu echt spannend worden. Dit zal bij jullie ook voelbaar zijn, maar we hebben jullie steun echt nog een paar dagen nodig!

Groetjes Lobke & Lisa.
http://worlds470.kdy.dk/

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: