Zuiderzee Regatta: zeilwedstrijden van de FF65 en de J/22 afgeblazen

Zuiderzee Regatta:  zeilwedstrijden van de FF65 en de J22 afgeblazenOp de eerste dag van de Zuiderzee Regatta zijn de wedstrijden van de FF65 en de J/22 afgeblazen. In het tweede kruisrak van de eerste wedstrijd besloot de organisatie dat de windkracht 7 teveel was. Er kwamen teveel boten in de problemen op het eerste spinnaker rak. Voor morgen is de voorspelling een iets mildere windkracht 4. Morgen zullen pas de eerste wedstrijden gevaren worden voor het NK FF 65, het Open Dutch Championship van de J22, het NK Pion en de wedstrijden X-99 en Max Fun 25.

Foto en tekst ingezonden door: pictureweb.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: