Zuiderzee Regatta: John den Engelsman wint ONK J/22

  • Author: Ice
    Date: zo, 30/08/2009 - 22:27
    Tags:

John den Engelsman wint ONK J/22Met 4 maal een eerste plek in 8 wedstrijden heeft John den Engelsman (NED 1513), met aan boord Willem Jan van Dort en Bram van Hooijdonk, het ONK J/22 in Muiden gewonnen. Bij dezelfde Zuiderzee Regatta werd Team Tenderfoot (NED 5053) van eigenaar Koos de Ridder winnaar van het eerste officiële Klassenkampioenschap FF65, Alex Brouwer van de Ponziani (NED 2146) won het NK Pion. In de Maxfun 25 klasse is Marco van Driel van de MXTC (NED 34) winnaar na zeven gevaren races.

De Zuiderzee Regatta is een kielboten eenheidsklasse-wedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereniging.

Foto: pictureweb.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: