Aankondiging Goese Sas Trophy 2009

Aankondiging Goese Sas Trophy 2009Collega zeilers, op zaterdag en zondag 19/ 20 september as. houden wij op de bijzonder mooie Oosterschelde de Goese Sas trophy 9de editie. U bent van harte welkom om U te meten met de crème de là crème van het Benelux zeilwezen en mee te dingen naar de titel van Wereldkampioen Oosterschelde zeilen. Niettegenstaande onze webmaster onder de Caraïbische zon ligt tot 9 september as. stromen de inschrijvingen binnen en staat de teller reeds op 40 deelnemers.

Van zodra de brave man is wedergekeerd wordt de deelnemerslijst aangepast en de notice of race on line geplaatst (de notice of race kan je hieronder al stiekem downloaden). Na inspanning moet er tijd worden gemaakt voor ontspanning!

De organisatie houdt eraan de bemanningen te danken voor hun aanwezigheid en inzet. Daarom bieden wij u wederom een gala receptie aan mogelijk gemaakt door getrouwe sponsors waarvoor dank.

Nu het concept van de steigerbar door bevriende verenigingen werd overgenomen voorzien wij dit jaar in een nieuwe alcoholische uitdaging.

Enerzijds is de brouwerij moortgat zo vriendelijk twee mooie hostessen te sturen dewelke hun nieuw product “Liefmans on the Rocks” komen klaarmaken ter plaatse en het Vedet bier in blik promoten. Anderzijds bieden wij een champagnebar aan dewelke wordt verzorgd door Jacquart champagne en Salons Frank De Boeck met aangepaste versnapering.

Indien U dit hebt verwerkt wordt er op zondag terug gestart omstreeks 11.30 uur. De winnaar mag zich de nieuwe eigenaar noemen van een gloednieuwe waterdichte camera van Pentax alsmede de roem der wereldkampioen smaken.

Alle informatie vindt U terug op de website www.goesesastrophy.be.

Hartelijk dank om uw voortijdig te registreren. Het comité.

Tekst: Jan Persoons

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: