ClubRacer zeilt het nieuwe jaar in!

  • Author: Ice
    Date: vr, 01/01/2010 - 11:28

ClubRacer zeilt het nieuwe jaar inDe ClubRacer redactie en alle ondersteunende medewerkers wensen de lezers en adverteerders van clubracer.be een gezond, gelukkig en goede wind in de zeilen voor 2010 toe.
En dat er veel en goed nieuws voor de zeilsport onze redactietafel mag passeren.

Voor wat betreft dat laatste: je kunt ook in 2010 weer op ons rekenen: Ice, Yan, Jasper, Guy, alle auteurs en de partners. Reageren mag ;-)

En zo werd het nieuwe jaar ingezet in Sydney:

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: