RBSC Sportclub van het jaar in Knokke-Heist

  • Author: Ice
    Date: wo, 13/01/2010 - 10:09
    Tags:

RBSC Sportclub van het jaar in Knokke-HeistRBSC meldt ons met fierheid dat ze in Knokke-Heist verkozen zijn tot sportclub van het jaar 2009. Dit hebben ze niet alleen te danken aan de organisatie van het WK F18 in Duinbergen, maar vooral ook door de opmerkelijke prestaties en vele podiumplaatsen die de RBSC zeilers en vooral de jeugd behaalden op de zeilwedstrijden in 2009. Op 6 februari organiseert de gemeente Knokke-Heist een officiële uitreiking van de trofeeën voor de laureaten in het Casino van Knokke gevolgd door de "Nacht van de Sport".

Nominatie van RBSC als Yachting Manager van 2009

Ook voor de organisatie van het WK F18 in Duinbergen is de RBSC genomineerd als Yachting Manager van het jaar 2009 door het KBYV. De RBSC is 1 van de 3 genomineerden Yachting Managers van 2009, de anderen zijn de organisatie van de Antwerp Race en van de Half Ton Classics Cup in Nieuwpoort. www.rbsc.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: