RBSC Sportclub van het jaar in Knokke-Heist

  • Author: Ice
    Date: wo, 13/01/2010 - 10:09
    Tags:

RBSC Sportclub van het jaar in Knokke-HeistRBSC meldt ons met fierheid dat ze in Knokke-Heist verkozen zijn tot sportclub van het jaar 2009. Dit hebben ze niet alleen te danken aan de organisatie van het WK F18 in Duinbergen, maar vooral ook door de opmerkelijke prestaties en vele podiumplaatsen die de RBSC zeilers en vooral de jeugd behaalden op de zeilwedstrijden in 2009. Op 6 februari organiseert de gemeente Knokke-Heist een officiële uitreiking van de trofeeën voor de laureaten in het Casino van Knokke gevolgd door de "Nacht van de Sport".

Nominatie van RBSC als Yachting Manager van 2009

Ook voor de organisatie van het WK F18 in Duinbergen is de RBSC genomineerd als Yachting Manager van het jaar 2009 door het KBYV. De RBSC is 1 van de 3 genomineerden Yachting Managers van 2009, de anderen zijn de organisatie van de Antwerp Race en van de Half Ton Classics Cup in Nieuwpoort. www.rbsc.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: