Lenco Regatta 2010: thuisblijven is duurder!

Lenco Regatta 2010Op het IJsselmeer wordt op 24 en 25 april 2010 aanstaande voor de tweede keer de Lenco Regatta gehouden, die dit jaar voor het eerst ook is opgenomen in de IJsselmeercup. Deze eerste wedstrijd van het zomerseizoen op het IJsselmeer staat open voor ORC 1 tot en met 5, IRC 1 tot en met 3, Pion, FF 65, Max Fun 25, X35, J22 en een ongemeten klasse. Als lokatie is opnieuw gekozen voor Flevo Marina Lelystad, een gezellige lokatie waar bovendien alle faciliteiten aanwezig zijn.

Dit jaar zal er voor het eerst ook de ‘Salona Bokaal’ voor de best presterende Salona worden uitgereikt. De bokaal wordt beschikbaar gesteld door de Nederlandse importeur van Salona, Bach Yachting uit Medemblik.

Na het grote succes van het vorig jaar worden er dit jaar méér deelnemende boten verwacht. “De vele positieve reacties uit de zeilwereld op de eerste Lenco Regatta in 2009 hebben ons doen besluiten er een jaarlijks evenement van te maken. Het gegeven dat dit jaar de Lenco Regatta voor het eerst is opgenomen in de IJsselmeercup, maakt dat er een volwaardig wedstrijdevenement in Noord Nederland is bijgekomen. En bovendien worden de mogelijkheden voor wedstrijdzeilen in die regio daardoor verder uitgebreid”, licht Nico Brabers, algemeen directeur van Lenco toe.

Het evenement is ook nu weer luxe aangekleed door hoofdsponsor Lenco. In de deelnameprijs zijn steigerbier en een heerlijk diner, verzorgd door het befaamde Alliance-restaurant De Hamert, inbegrepen. Het walprogramma wordt bovendien omlijst met diverse muzikale verrassingen, met als hoogtepunt een spetterend optreden van de Nederlandse zangeres Glennis. Nico Brabers: “Gezien de geringe deelnamekosten is thuisblijven duurder!”.

Behalve overallprijzen per klasse zijn er tevens dagprijzen te verdienen. Onder de te winnen prijzen bevinden zich LCD-televisies en andere prachtige consumenten electronica van het merk Lenco. Na afloop van de wedstrijd op zondagmiddag kunnen alle ingeschreven schippers deelnemen aan een tombola, met mooie prijzen.

Meer informatie en inschrijven via www.lenco.eu/regatta.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: