Prijsvraag: Wie kent er het verschil tussen bakboord en stuurboord niet?

Gespot tijdens de Antwerp Race 2010 één rode en één groene zeilschoen aan hetzelfde paar benen. Wie het juiste antwoord vindt op de vraag wie de drager is van deze ludieke combine kan een setje zeillaarzen “Ocean One” winnen (maat vrij te kiezen) geschonken door ClubRacer Sponsor “Fly and Sail”. De zeillaarzen worden gratis verzonden naar België en Nederland. Meespelen?

Wat moet je ervoor doen:

  1. druk hieronder op de Facebook-knop “vind ik leuk”
  2. vink “een reactie op mijn facebook-profiel plaatsen” aan
  3. en schrijf de naam van de drager in het Facebook reactieformulier

Bij meerdere juiste antwoorden zal een schuldige hand de winnaar blindelings aanduiden.

Have fun, race now, cruise later!

De wedstrijd loopt tot 15/10/2010 24u00.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: