Prijsvraag: Wie kent er het verschil tussen bakboord en stuurboord niet?

Gespot tijdens de Antwerp Race 2010 één rode en één groene zeilschoen aan hetzelfde paar benen. Wie het juiste antwoord vindt op de vraag wie de drager is van deze ludieke combine kan een setje zeillaarzen “Ocean One” winnen (maat vrij te kiezen) geschonken door ClubRacer Sponsor “Fly and Sail”. De zeillaarzen worden gratis verzonden naar België en Nederland. Meespelen?

Wat moet je ervoor doen:

  1. druk hieronder op de Facebook-knop “vind ik leuk”
  2. vink “een reactie op mijn facebook-profiel plaatsen” aan
  3. en schrijf de naam van de drager in het Facebook reactieformulier

Bij meerdere juiste antwoorden zal een schuldige hand de winnaar blindelings aanduiden.

Have fun, race now, cruise later!

De wedstrijd loopt tot 15/10/2010 24u00.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: