Xcellent wint Magic Marine Laser SB3 Championship 2010

  • Author: Ice
    Date: di, 12/10/2010 - 10:51

Magic Marine Laser SB3 Championship 2010Afgelopen weekend werd in Medemblik het Magic Marine Laser SB3 Klasse kampioenschap gehouden. Met 18 boten uit 5 verschillende landen was het een mooie opkomst. Voor de buitenlandse boten was deelnemen aan het klasse kampioenschap een ideale kans om het water van Medemblik te testen voor het EK dat daar in 2012 gezeild gaat worden.

Qua weersomstandigheden liet het dit weekend niets te wensen over, er was een goede wind en een geweldige najaarszon! Het Engelse team Xcellent met stuurman John Pollard heeft een fantastische score neergezet van alleen maar eentjes en werd hiermee dus onbetwist de klasse kampioen. Paul Gast (Equale) met zijn bemanning is Nederlands kampioen geworden.

Na 3 dagen en 10 wedstrijden was de score als volgt:
1. GBR 3048 Pollard
2. NED 3441 Gast
3. GBR 3542 Littlejohn

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: