Haarlemsche jachtclub Nederlands Clubkampioen Teamzeilen

Het Nederlands club kampioenschap Teamzeilen werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd in de Rotterdamse Maashaven. Op 17 oktober kon na een spannende finale de Haarlemsche Jachtclub gefeliciteerd worden met hun overwinning van het officiële Nederlandse Clubkampioenschap.

Het team van de Haarlemsche jachtclub:

Frans Hin (Helm)
Renée Groeneveld (Helm)
Janneke Hin (Main)
Stan Hart (Main)
Robbie Bielas (Trim 1, Teamcaptain)
Jeroen Emmens (Trim 1)
Auke Holtrop (Trim 2)
Igor van Zalinge (Trim 2)
Robert Holtrop (Reserve)

Team Haarlemsche JachtclubTeam Haarlemsche Jachtclub

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: