Kampioen der Kampioenen 2010

Kampioen der KampioenenOp 11 november vindt de jaarlijkse zeilwedstrijd "kampioen der kampioenen plaats op het Antwerpse Galgenweel. De zeilwedstrijd staat open voor alle Belgische zeilers die eerst, tweede of derde eindigde in een Belgisch kampioenschap in 2009 of 2010. Zowel zeilers uit de zwaardboten, kielboten, multihull of zeilplanken komen hier in aanmerking maar de wedstrijd wordt in laser gezeild.

"Kampioen der kampioenen" is een zeilwedstrijd met een lange traditie. Alle Belgische kampioenen in het zeilen, nemen het hierbij op tegen elkaar.

Deze wedstrijd werd voor het eerst georganiseerd in 1962. Lange tijd was de organisatie in handen van de Hofstade Royal Yachtclub, maar omwille van technische problemen, werd de organisatie in 2007 overgenomen door de Royal Yacht Club van België en gezeild op het Galgenweel in Antwerpen.

Registratie via: www.rycb.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: