Winterserie Drimmelen start met twee eenheidsklassen en twee ORC klassen

Winterserie DrimmelenDe Winterserie in Drimmelen kent a.s. zondag 1 november een start met twee eenheidsklassen te weten de Cork 1720 en de inmiddels ook aanzwellende vloot J/22´s. Alles is gereed om er weer een fanatiek zeilfeest van te maken met de nodige mooie starts voorzien van een gezellige after sail.

Na de hernieuwde opzet van 2009 is er een duidelijk kwaliteitsslag gemaakt in het veld en ziet de organisatie ook in ORC de aantallen groeien. Deze editie liet WSV Biesbosch in combinatie met het Watersportverbond een weekend deelnemers op één dag een gezamenlijke meetdag houden. Dit resulteerde in een negental meetbrieven die de kwaliteit in het veld goed doet. Ook in de vrije klassen weer volop deelname van de bekende lokale in provinciale grootheden.

In de ORC dit keer twee klassen met diverse deelnemers. In klasse 1 de winnaar van 2009 Jeroen Kop met zijn JPH (zie foto) die zijn boot dit najaar voorzien heeft van een nieuwe epoxy onderlaag. Jeroen was zelfs afgelopen weekend aan het poetsen! Het moet niet gekker worden... Zou er concurrentie zijn die Jeroen wat tikjes kan uitdelen?

A.S. weekend ook weer een inschrijving met een lezing dit keer van Sander Pluijm die komt vertellen over zijn unieke ervaring tijdens de laatste VOR aan boord van de Delta Loyd, Sander brengt unieke beelden mee en deelnemers kunnen hier alvast voor deelname inschrijven.

Kortom genoeg ingrediënten om van start te gaan in Drimmelen, de allerlaatste kans om mee te doen is aangebroken, zorg dat je erbij bent.

Meer info: Winterwedstrijd Drimmelen

Tekst: Tjerk van Loenhout
Foto: René Middelkoop

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: