IRC Regional Championship tijdens Ramsgate Week 2011

Ramsgate WeekMet gepaste trots deelt Paul Woodward ons mede dat het 2011 Regional IRC Championship East georganiseerd zal worden door de Royal Temple Yacht Club en toevoeging krijgt aan de Ramsgate Week. Dit werd Paul vandaag medegedeeld door de voorzitter en de leden van het Engels IRC bestuur. De data voor het IRC kampioenschap is van 28 t/m 30 juli verdeeld over 6 races.

Alle details voor het kampioenschap zullen gepubliceerd worden op de www.rorcrating.com website en in het IRC Jaarboek 2011, deze laatste zal ook online te raadplegen zal zijn.

www.ramsgateweek.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: