Spectaculair zeilen tijdens de Audi MedCup

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/10/2010 - 19:16
    Tags:

Knap staaltje wedstrijdzeilen tussen de TP 52's tijdens de Region of Sardinia Trophy Regatta . Snelheden en manoeuvres die we morgen zeker niet gaan meemaken tijdens de Antwerp Race. Let zeker op de gijp van Team Origin op 0:13 en de acceleratie van ETNZ op 1:26, AWESOME!

De volledige Audi MedCup serie kan je herbekijken via onze Sail TV mediaplayer.

www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: