Spectaculair zeilen tijdens de Audi MedCup

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/10/2010 - 19:16
    Tags:

Knap staaltje wedstrijdzeilen tussen de TP 52's tijdens de Region of Sardinia Trophy Regatta . Snelheden en manoeuvres die we morgen zeker niet gaan meemaken tijdens de Antwerp Race. Let zeker op de gijp van Team Origin op 0:13 en de acceleratie van ETNZ op 1:26, AWESOME!

De volledige Audi MedCup serie kan je herbekijken via onze Sail TV mediaplayer.

www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: