Spectaculair zeilen tijdens de Audi MedCup

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/10/2010 - 19:16
    Tags:

Knap staaltje wedstrijdzeilen tussen de TP 52's tijdens de Region of Sardinia Trophy Regatta . Snelheden en manoeuvres die we morgen zeker niet gaan meemaken tijdens de Antwerp Race. Let zeker op de gijp van Team Origin op 0:13 en de acceleratie van ETNZ op 1:26, AWESOME!

De volledige Audi MedCup serie kan je herbekijken via onze Sail TV mediaplayer.

www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: